HIRA PET PROBIOTIK

HIRA PET je novi fermentisani mlečni probiotički napitak za životinje koji ispoljava niz preventivnih i terapeutskih efekata, između ostalog može da se koristi u prevenciji i terapiji dijareja različite etiologije, deluje imunostimulatorno, povoljno utiče na sastav crevne mikrobiote i inhibira rast patogenih i oportunističkih bakterija.

HIRA PET je specijalno dizajniran za kućne ljubimce.

HIRA PET probiotička kultura je dizajnirana i testirana u Laboratoriji za molekularnu mikrobiologiju, Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerziteta u Beogradu i u uslovima farme, u Centru za razvoj i proizvodnju, Veterinarske stanice „Koker“. Rezultati ovih testova su pokazali da HIRA PET probiotik ima izuzetan probiotički potencijal zasnovan na imunomodulaciji i eliminaciji patogenih bakterija.

HIRA PET je inovativni fermentisani probiotički napitak koji sadrži jedinstvenu pažljivo izbalansiranu kombinaciju tri probiotičke bakterije, prirodnih stanovnika crevne mikrobiote, Streptococcus thermophilus BGVLJ1-44, Lactobacillus fermentum BGHI14 i Lactobacillus helveticus BGRA43.

Jedna doza HIRA PET probiotika (100 ml) u trenutku pakovanja sadrži najmanje 5 milijardi živih metabolički aktivnih bakterija

HIRA PET probiotik pozitivno deluje na uspostavljanje crevne mikrobiote u prvim danima po rođenju, kao i u svim ostalim situacijama kada je crevna microbiota narušena spoljašnjim ili unutrašnjim faktorima.

HIRA PET probiotik je posebno formulisan za domaće životinje (sisare) i preporučuje se kućnim ljubimcima (psima i mačkama) svih uzrasta.